DG Saimaa
DG Saimaa

Verkkoratkaisut

Toimitamme yrityksellesi verkkoratkaisut aina Internet-liittymistä verkon valvontaan ja ylläpitoon. Olemme DNA:n valtuutettu kumppani ja tarjoammekin laajan valikoimnn luotettavia DNA:n verkkopalveluja.

Suosituimmat verkkoratkaisut ovat kiinteä kuituliittymä tai nopea 4G- tai 5G-mobiililiittymä. Erityisesti 5G-verkon kattavuus laajenee nyt nopeasti. Tiedustele alueellinen saatavuus asiantuntijaltamme yrityksen osoitteeseen tai etätoimiston osoitteeseen.

Meillä on myös pitkä kokemus kahdennettujen yhteyksien käytöstä ja konfiguroinnista. Voit esimerkiksi hankkia kuituyhden rinnalle langattoman 4G- tai 5G-yhteyden varayhteydeksi. Jos ensisijaiseen yhteyteen tulee ongelmia, vaihto varayhteyteen tapahtuu ilman käyttäjän toimia täysin huomaamattomasti.

Kameravalvontajärjestelmät

Toteutamme myös IP-pohjaisia kameravalvontajärjestelmiä. Valikoimastamme löytyy bullet-, PTZ- sekä fisheye-malleja sekä laaja valikoima erilaisia ohjelmisto- ja tallenninratkaisuja sekä paikallisesti sekä pilvipohjaisena.

Pitkä kokemus verkkoratkaisuista

Löydät tuotevalikoimastamme kytkimet, palomuurit sekä langattomat ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille. Meillä on vahva kokemus WLAN-verkkojen rakennuksesta aina pienestä toimistosta suuriin tehdasympäristöihin. Tarvittaessa rakennamme myös sisäverkon fyysisen kaapeloinnin.

Verkkoratkaisut

Varmista verkon tietoturva ja valvonta

Tietoverkon suojaaminen ja käytön valvominen sekä rajoittaminen tulevat jatkuvasti yhä tärkeämmiksi. Kauttamme saat Watchguardin palomuuriratkaisut, joihin on saatavilla erittäin laajat tietuturvaominaisuudet. Ominaisuudet ovat myös helposti päivitettävissä lisenssipohjaisen käyttöönoton ansiosta.

Liikkuvat työntekijät ja etätyöntekijät asettavat uusia haasteita tietoverkolle ja sen käytettävyydelle. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille tarvittavat tietoturvalliset yhteydet erilaisilla VPN-tekniikoilla tilanteen ja tarpeen mukaan.

Pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille.

Verkkoratkaisut

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto