DG Saimaa
DG Saimaa

Google Workspace

Data Group Saimaa on Google Workspace -ratkaisujen asiantuntija

Data Group Saimaa on toteuttanut asiakkailleen suuren määrän Google Workspace -pohjaisia digitaalisia työympäristöjä. Asiakaskohtaiset ratkaisut suunnitellaan ja toteutetaan kunkin yrityksen tarpeiden mukaan. Usein projektin aikana tehdään myös migraatio nykyisestä toimintaympäristöstä.

Google Workspace sisältää kaikki perinteiset työkalut mm. laskentataulukoiden ja tekstidokumenttien luomiseen. Ympäristön vahvuutena on lisäksi Drive-tallennustila, jonka sisällä yrityksen tiedot ovat varmassa tallessa. Tietojen jakaminen ja käyttöoikeuksien muokkaus on helppoa ja turvallista. Kaksivaiheinen
tunnistautuminen tuo lisäturvaa.

Toimitukseen kuuluu aina erillinen koulutus, jossa käydään työkalut ja toiminnot läpi. Lisäksi mikäli yritykselle valitaan oma erillinen pääkäyttäjä, koulutamme hänet vielä aina erikseen.

Google Workspace sisältää aina seuraavat ominaisuudet

Gmail yrityksesi omalla domainilla

Saat yritys-Gmail-sähköpostin omalla verkkotunnuksella ilman mainoksia. Voit myös erilaisia luoda sähköpostialiaksia.

Drive-pilvitallennustilaa

Drive-pilvitallennustila tarjoaa säilytystilan kaikille tiedostoillesi. Starter sisältää 30 Gt levytilaa ja Standard jopa 2 Tt / käyttäjä.

Monipuoliset toimistotyökalut

Google Docs, Sheets, Slides, Forms ja monet muut työkalut takaavat, että löydät sopivat työkalut mm. tekstidokumenteille, laskentataulukoille ja esityksille. Ohjelmistot osaavat käsitellä myös Microsoftin vastaavia dokumentteja.

Google Workspace

Sähköinen kalenteri

Sähköinen kalenteri synkronoi tiedot kaikkien laitteiden välillä ja mahdollistaa merkintöjen, muistutusten sekä kokouskutsujen luomisen.

Kokoustyökalut

Käytössäsi ovat kokoustyökalu Google Meet ja Spaces-työtilat. Järjestät helposti kokouksia ja viestit asiakkaidesi tai työntekijöidesi kanssa.

Järjestelmävalvojan työkalut

Järjestelmävalvojan työkalujen avulla voit hallita käyttäjäoikeuksia työntekijä- tai tiedostokohtaisesti.

Varmuuskopioi työsähköpostit ja tiedostot

Turvaa pääsy tiimisi työsähköpostitileille ja varmista, että kaikki työsähköpostit ja tiedostot on varmuuskopioitu.

Tee yhteistyötä reaaliajassa miltä tahansa laitteelta

Tiimisi voi muokata yhdessä asiakirjoja, pitää videoneuvotteluja ja luoda helposti sisäisiä projektisivustoja missä tahansa ja miltä tahansa laitteelta.

Käytä kaikkia työkaluja samasta paikasta

Löydät kaikki työkalut yhdestä paketista, jossa ne ovat helposti tiimisi käytettävissä.

Google Workspace

Työskentele millä tahansa laitteella jopa ilman internetiä

Käytä sähköpostia milloin ja missä tahansa kannettavalla tietokoneella, matkapuhelimella tai jaetulla tietokoneella. Internetyhteyttä ei tarvita. Kun yhteyttä ei ole, voit lukea viestejä ja kirjoittaa luonnoksia, jotka ovat valmiina lähetettäväksi, kun yhteys muodostetaan seuraavan kerran.

Nauti toimintavarmasta yrityssähköpostista – saatavuus 99,9 %

Alan johtavat roskapostisuodattimet pitävät postilaatikkosi puhtaana roskapostista. Sähköpostin monipuoliset sisäänrakennetut lajittelutoiminnot järjestevät saapuneet viestin älykkäästi. Käyttäjän on myös erittäin helppo luoda omia sääntöjä ja suodattimia.

Ota yhteyttä Google-asiantuntijoihimme ja suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva Workspace-ratkaisu. Tervetuloa maksuttomaan demoon toimistollemme.

Yhteyshenkilöt

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Riku Roitto

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Tuomas Harjunen

Talous, yritysmyynti ja markkinointi

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto