DG Saimaa
Epson

Kun on kyse tulostustekniikan valinnasta, Epson ja Data Group Saimaa tietävät, että yritykset korostavat nykyisin luotettavuutta ja valitun ratkaisun ympäristöystävällisyyttä koko laitteen elinkaaren ajalta.

Kun valitset Epsonin tulostusratkaisun, tiedät että olet valinnut yrityksellesi luotettavan, kierrätettävän ja energiatehokkaan ratkaisun.

Epson kehittää jatkuvasti uusia tapoja ympäristöstandardien vaatimusten täyttämiseksi. Epsonin tutkimus- ja kehitystyön ansiosta voit hankkia innovatiivisia ja tarkkoihin tekniikkoihin perustuvia laitteita, joissa on useita energiaa säästäviä toimintoja. Näin sinun ei tarvitse valita planeetan hyvinvoinnin ja yrityksesi tulokseen vaikuttavien etujen välillä.

Data Group Saimaan paikallinen valtuutettu Espon-huoltopalvelu pitää huolen siitä, että Epson-laite palvelee yritystänne pitkälle tulevaisuuteen – pitkän elinkaaren ajattelulla saavutetaan entistä enemmän vihreitä ympäristöarvoja tukevia ratkaisuja.

Pyydä asiantuntijamme maksuttomalle kartoituskäynnille!

Epson

WorkForce Pro WF-C579RDTWF

Tuottava A4 RIPS MFD
 
Uusi A4 RIPS MFD tarjoaa nopeat tulostus-, skannaus- ja kopiointinopeudet pienemmällä tilantarpeella sekä alhaisemmilla kokonaiskustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla.
 
Lisää yrityksesi tuottavuutta vähemmillä vaadittavilla toimenpiteillä, nopealla ensimmäisen sivun tulostuksella ja suojatun tulostuksen säännöillä ja työnkuluilla. Tämä kaikki saavutetaan pienemmillä tulostuskustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla. Jopa 50 000 mustavalkoisen ja 20 000 värillisen sivun musteriittoisuus, nopeat kaksipuolisten sivujen skannausnopeudet ja laaja valikoima yritysten työnkulkuratkaisuja tekevät tästä tulostimesta toimiston työjuhdan.
Epson

EcoTank Pro ET-5880

Erittäin edullinen tulostus
 
Nopea ja monipuolinen monitoimitulostin helppoon, laadukkaaseen ja erittäin edulliseen tulostukseen.
 
Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa helppokäyttöisellä A4-koon EcoTank Pro-tulostimella, jossa on langaton tulostus ja erittäin edulliset sivukohtaiset tulostuskustannukset. Nopean tulostuksen ja skannauksen lisäksi työskentelyä helpottaa kaksi 250 arkin paperilokeroa, 50 arkin takasyöttö sekä 50 arkin automaattinen arkinsyöttölaite. Lämmöttömän PrecisionCore-tekniikan ansiosta tulostimessa on alhainen energiankulutus.
 
Ota yhteyttä!
Epson

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Tuomas Harjunen

Talous, yritysmyynti ja markkinointi

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto