Maksupäätteet

Maksupäätteet

DGS maksupääte eli maksupääte palveluna

Onko kassajärjestelmäsi vanhanaikainen?

Maksupäätteet

Verifone T650p

Tyylikäs maksupääte näkyvällekin paikalle. Upea 5,5-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö viimeistelee asiakkaan käyttökokemuksen. T650p:ssa on monipuoliset liitännät sekä suuri akku. 

Teknisiä tietoja:

Liitettävyys: 4G, WLAN. Bluetooth sekä LAN ECR-yhteyttä varten). Akun kapasiteetti 5200 mAh.

Maksupäätteet

Verifone V400

Kannettava V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille.

Maksupäätteet

Verifone CM5

Liikkuvaan myyntiin suunniteltu kestävä Verifone CM5 (Carbon Mobile 5) kulkee kevyesti mukanasi ja sen 4G-, Wifi- ja Bluetooth-yhteyksillä hoidat maksamisen sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. Markkinoiden laadukkain akku takaa maksupäätteen pitkän käyttöajan kaikissa olosuhteissa. 5 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa erilaisten applikaatioiden käytön.

Maksupäätteet

Verifone VX 680

Verifone VX 680 on pienikokoinen, käteen täydellisesti sopiva kannettava maksupääte, joka sisältää värillisen kosketusnäytön, NFC-lukijan, akun sekä paljon muita lisäarvo-ominaisuuksia. Saatavilla joko 3G tai WLAN-yhteydellä.

Maksupäätteet

Verifone Yomani

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani vie maksamisen uudelle tasolle, ja se on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen. Yomani-maksupäätteessä on otettu huomioon jokainen yksityiskohta aina kortinkäyttäjästä kauppiaaseen. Suuri värinäyttö opastaa käyttäjää maksamisen jokaisessa vaiheessa ja selkeät valaistut näppäimet löytyvät mukavasti hyvin suojatusta näppäimistöstä.

Maksupäätteet

Verifone VX 520C

Pöytämallinen maksupääte VeriFone VX 520C on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on  LAN- ja 3G-yhteydet sekä tehokas akku. Tämä mahdollistaa maksutapahtumien vastaanottamiseen lähes missä tahansa. Maksupäätteeseen voidaan liittää myös erillinen sirukortinlukija VX 820.

Maksupäätteet

Verifone VX 820 Duet

Laitteen suuri, selkeä LCD-näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksutapahtuman tekoa ja vähentävät näppäilyvirheitä. VX 820 DUET- maksupääte toimii laajakaistayhteydellä, ja sen voi liittää suoraan olemassa olevaan laajakaistaan.

Maksupäätteet

Verifone P400

Kassaan integroitava Verifone P400 on roisketiivis ja kestävä maksupääte, joka on helppo liittää suoraan olemassaolevaan laajakaistaan tai WiFiin. Ota yhteyttä kassajärjestelmätoimittajaasi ja varmista yhteensopivuus.

Oletko kiinnostunut maksupäätteistä yrityksellesi? Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä!

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot

Juha Naakka

Yritysmyynti

Maksupäätteet ja kassat

Myyntijohtaja

IT-ratkaisut
DNA-asiantuntija
Monitoimilaitteet

Yhteystiedot

Jerry Lenruth

Yritysmyynti

Maksupäätteet ja kassat

Yhteystiedot

Ari Miettinen

Yritysmyynti

IT-ratkaisut
Monitoimilaitteet