DG Saimaa
DG Saimaa

Maksupäätteet

Luotettavat, tehokkaat maksupäätteet ja niiden ympärille rakentuva järjestelmä ovat osaavan henkilökuntasi ohella päivittäisen liiketoimintasi ydin.

Kassat, maksupäätteet ja niiden ympärille rakennetut ratkaisut ovat intohimomme. Olemmekin toimittaneet yli tuhat erilaista maksuratkaisua moniin erikokoisiin ja -näköisiin yrityksiin.

Oikein mitoitettu ja suunniteltu hankinta kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja kasvaa liiketoimintasi mukana. Käytössämme ovat toimialan parhaat laitteet ja palvelut ja erityisesti ihmiset, jotka työskentelevät asiakkaidemme kanssa luodakseen heille parhaan mahdollisen ympäristön kustannustehokkaasti.

Maksupäätteet

Verifone V400

Kannettava V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille.

Maksupäätteet

Verifone CM5

Liikkuvaan myyntiin suunniteltu kestävä Verifone CM5 (Carbon Mobile 5) kulkee kevyesti mukanasi ja sen 4G-, Wifi- ja Bluetooth-yhteyksillä hoidat maksamisen sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. Markkinoiden laadukkain akku takaa maksupäätteen pitkän käyttöajan kaikissa olosuhteissa. 5 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa erilaisten applikaatioiden käytön.

Maksupäätteet

Verifone VX 680

Verifone VX 680 on pienikokoinen, käteen täydellisesti sopiva kannettava maksupääte, joka sisältää värillisen kosketusnäytön, NFC-lukijan, akun sekä paljon muita lisäarvo-ominaisuuksia. Saatavilla joko 3G tai WLAN-yhteydellä.

Maksupäätteet

Verifone Yomani

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani vie maksamisen uudelle tasolle, ja se on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen. Yomani-maksupäätteessä on otettu huomioon jokainen yksityiskohta aina kortinkäyttäjästä kauppiaaseen. Suuri värinäyttö opastaa käyttäjää maksamisen jokaisessa vaiheessa ja selkeät valaistut näppäimet löytyvät mukavasti hyvin suojatusta näppäimistöstä.

Maksupäätteet

Verifone VX 520C

Pöytämallinen maksupääte VeriFone VX 520C on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on  LAN- ja 3G-yhteydet sekä tehokas akku. Tämä mahdollistaa maksutapahtumien vastaanottamiseen lähes missä tahansa. Maksupäätteeseen voidaan liittää myös erillinen sirukortinlukija VX 820.

Maksupäätteet

Verifone VX 820 Duet

Laitteen suuri, selkeä LCD-näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksutapahtuman tekoa ja vähentävät näppäilyvirheitä. VX 820 DUET- maksupääte toimii laajakaistayhteydellä, ja sen voi liittää suoraan olemassa olevaan laajakaistaan.

Yhteyshenkilöt

Juha Naakka

Maksuliikennepäällikkö

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Tuomas Harjunen

Talous, yritysmyynti ja markkinointi

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto