Viljami Taimisto aloitti yritysmyyjänä Kouvolan toimipisteessämme

Viljami Taimisto aloitti yritysmyyjänä Kouvolan toimipisteessämme

Kouvolan yritysmyyntiä tuli marraskuun alusta vahvistamaan bisneksen moniottelija Viljami Taimisto. Viljamilla on pitkä kokemus myynnistä, liiketoiminnan johtamisesta sekä omasta yritystoiminnasta. Tutuksi ovat tulleet niin operaattorituotteiden myynti kuin IT-hankinnat asiakasnäkökulmasta katsottuna.

– Työskentelin operaattorilla myynnissä ja myynnin tuessa, ja liittymät ja erilaiset yritysratkaisut kuuluivat myyntireppuuni. Noihin aikoihin pilvipalvelut jo tekivät tuloaan, joten pääsin eturintamassa auttamaan asiakkaita pilvipalvelujen käyttöönotossa. Uteliaana ja ulospäin suuntautuneena luonteena minua ovat kiinnostaneet myös liiketoiminnan kehitystehtävät sekä yrittäjyys, kertoo Viljami.

Monipuolinen työkokemus on iso etu yritysmyynnissä. Liiketoimintajohtajana hyvinvointialalla työskennellessään Viljamin työnkuvaan kuuluivat IT-hankinnat, joten asiakasnäkökulma hankintojen helppouteen tai haasteisiin on tullut tutuksi. Taimiston perhe pyörittää lisäksi tilaussaunaa ja kokoustilaa Lappeenrannassa, mikä tuo mukavaa vastapainoa päivätyölle.

Mikä houkutti DG Saimaalle töihin?

– Tämä tuntui hyvältä vaihtoehdolta, sillä tunnen Kouvolan alueen yrityselämää ja yrittäjiä entuudestaan, ja innokkaana verkostoitujana tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Haluan auttaa yrityksiä IT-hankinnoissa ja modernien työntekoa tehostavien ratkaisujen käyttöönotossa. DNA on nykyään vahva toimija Kaakkois-Suomen operaattorimarkkinoilla, ja DNA:n yritystuotteet täydentävät hyvin DG Saimaan kokonaisvaltaista palvelutarjontaa. Vaikka liittymät ja niihin liittyvät ratkaisut ovat lähellä sydäntäni, IT-ala kokonaisuudessaan kiinnostaa minua. Mahdollisuus uuden oppimiseen ja vapaus tehdä työtä omalla tavallani yhdessä mukavien työkavereiden kanssa houkuttelivat minut myyntihommiin DG Saimaalle.

Mitkä ovat vahvuutesi myyntityössä?

– Olen hyvä asiakaskohtaamisissa ja puhun asiakkaan kanssa samaa kieltä ilman teknistä jargonia. Haluan hakea asiakkaille parhaimmat ratkaisut ja rakentaa vahvoja kumppanuuksia. Mielestäni pitkäjänteisellä ja rehellisellä yhteistyöllä saavutetaan paras tulos.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

– Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta, joiden kanssa vietän paljon aikaa niin arkisissa askareissa kuin kaikkea kivaa puuhatessa. Seuraan aktiivisesti jääkiekkoa, ja olen itsekin aloittanut pienen tauon jälkeen kuntokiekon pelaamisen. Myös golf ja uinti ovat minulle mieluisia harrastuksia.

DG Saimaan Kouvolan toimipiste palvelee uudessa osoitteessa

DG Saimaan uusi toimisto palvelee 1.11.23 alkaen Kouvolan Lakritsin uuden tehtaan kiinteistössä (Kouvolan vanhan kauppaoppilaitos) osoitteessa Salpausselänkatu 57.

Ota yhteyttä Viljamiin viljami.taimisto@dgsaimaa.fi ja tule käymään! Pääset tutustumaan paikan päällä uusimpiin maksu- ja kassaratkaisuihin sekä IT-laitteisiin. Samassa rakennuksessa sijaitsee lakuvalmistajan tehtaanmyymälä, josta voit shoppailla maan mainiot herkut omaksi iloksi – tai yllätystuliaisiksi kollegoille & kotiin 😊