DG Saimaa
Mobiililiittymät

DNA VERKKOPALVELUILLA VARMISTAT LIIKETOIMINTASI JATKUVUUDEN

Kun työ tapahtuu verkossa, yhteyksien täytyy toimia saumattomasti, nopeasti ja turvallisesti. DNA verkkopalvelut takaavat, että työntekijäsi pystyvät käyttämään niin yrityksen sisäisiä tietoliikennepalveluita kuin nettiä turvallisesti ja tehokkaasti.

DNA on yhdistänyt kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, operaattoritason tietoturvan ja asiantuntemuksen helpoksi kokonaispalveluksi.

Mobiililiittymät

Tietoa DNA verkkopalveluista

Huippunopea 5G-verkko yleistyy vauhdilla, ja 4G-verkko kattaa yli 99 % suomalaisista.

Täysin varmennettu 25 000 kilometrin kuituverkko sujuvoittaa työskentelyä.

Yrityksesi tarpeisiin skaalautuvat sisäisen verkon palvelut ja toimivat nettiyhteydet tukevat tehokasta työskentelyä niin toimistolla kuin etänä.

Miksi DNA verkkopalvelut?

DNA tarjoaa luotettavat yhteydet yrityksesi toimistolle, toimipisteestä toiseen ja liikkuvaan työhön.

Palvelut joustavat yrityksesi koon ja tarpeiden mukaan. Ratkaisut venyvät niin muutaman työntekijän yrityksen arkeen kuin vaativiin verkkotarpeisiinkin. Laadukkaat nettiyhteydet, toimintavarmuus, huippuluokan vikasietoisuus ja kokonaispalvelun helppous takaavat, että työsi on sujuvampaa ja nopeampaa.

Verkkoratkaisut yrityksesi jokaiseen tarpeeseen

Lähiverkko

Yrityksen laadukkaat sisäiset yhteydet

Tehokas lähiverkko takaa luotettavat yhteydet verkon palveluihin yhden toimipisteen sisällä. Joko kiinteänä tai langattomana toteutettu sisäinen verkko on turvallinen ja mutkaton. Kattava hallintapalvelu mahdollistaa vaivattoman ylläpidon ja muutokset.

Yritysverkko

Tehokas toimipisteiden yhdistäminen

Nopeat toimipisteiden väliset yhteydet mahdollistavat yhden verkon käytön kaikissa toimipisteissä, joko kiinteästi tai langattomasti. Luotettavat ja turvalliset yhteydet sopivat toimintakriittiseen käyttöön, ja niihin on mahdollista liittää myös etäyhteyksiä tai monipuolisia lisäpalveluita (esim. palvelutasot ja varayhteydet).

Internet-yhteydet

Luotettavat yhteydet tarpeesi mukaan

Kiinteästi tai mobiilisti toteutetut yrityksen internet-yhteydet sisältävät sopivan vaihtoehdon kaikille yrityksille. DNA Yritysinternetin yhteyksiin kuuluu monipuolinen valikoima lisäpalveluita tietoturvapalveluista langattomiin varayhteyksiin, vikasietoisuusvaihtoehtoihin ja raportointipalveluihin. DNA Yrityslaajakaista tuo korkeatasoiset internet-yhteydet pienempään toimistoon. DNA Liikkuva Laajakaista on ratkaisu kaikenkokoisten yritysten sujuviin etätyöyhteyksiin ja mutkattomaan liikkuvaan käyttöön.

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti