DG Saimaa
DG Saimaa

Tietoturva

Varmistamme laitteiden ja IT-järjestelmien  tietoturvan. Työasema- ja palvelinkohtaiset suojaukset toteutamme suomalaisella WithSecuren ratkaisuilla (entinen F-Secure). Olemme WithSecuren virallinen kumppani jo lähes 20 vuoden ajalta. Tarjoamme keskitetysti valvotun ratkaisun kattamaan kaikki yrityksesi laitteet, oli kyseessä sitten palvelin, työasema, kannettava tai mobiililaite.

Teknikkomme valvovat yritysten laitteiden tietoturvaa ja suorittavat säännöllisesti päivityksiä, sekä tarpeen vaatiessa reagoivat uhkatilanteisiin eri työkaluin.

Verkon tietosuoja

Tietoverkon suojaaminen ja käytön valvominen sekä rajoittaminen tulevat jatkuvasti yhä tärkeämmiksi. Kauttamme saat Watchguardin palomuuriratkaisut, joihin on saatavilla erittäin laajat tietuturvaominaisuudet. Ominaisuudet ovat myös helposti päivitettävissä lisenssipohjaisen käyttöönoton ansiosta.

Liikkuvat työntekijät ja etätyöntekijät asettavat uusia haasteita tietoverkolle ja sen käytettävyydelle. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille tarvittavat tietoturvalliset yhteydet erilaisilla VPN-tekniikoilla tilanteen ja tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto