DG Saimaa
DG Saimaa

Microsoft 365

Microsoft-työkalut yrityksille - M365

Microsoft 365 on monipuolinen pilvipalvelu, joka tarjoaa yrityksellesi sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut kaiken kokoisille yrityksille helposti budjetoitavalla kuukausilaskutuksella.

Microsoft 365 -palvelulla työntekijäsi työskentelevät saumattomasti, ja kommunikointi on sujuvaa niin yrityksen sisällä kuin myös yritysten sidosryhmien kanssa. Pääset aina käsiksi omaan Microsoft-ympäristöösi, kaikki tärkeä sisältö vain klikkauksen päässä.

Saat yrityksesi käyttöön aina uusimman version Microsoft 365:n vakiotyökaluista, yhtenäisen näkymän sähköposteista, kalentereista ja yhteystiedoista, tiimityövälineet sekä helpon pääsyn tiedostoihin. Perinteiset työkaluohjelmistot kuten Excel, Word ja Powerpoint ovat käytettävissäsi työpöytäsovelluksina useimmissa tilaustasoissa.

Microsoft 365 sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja se skaalautuu yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. M365:n laaja työkalupaketti tekee työnteostasi helpompaa ja tehokkaampaa missä ja milloin vain.

Data Group Saimaan asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan oikein mitoitetut Microsoft 365 -palvelut yrityksellesi. Hoidamme myös palvelun käyttöönoton ja hallinnoinnin puolestasi.

Microsoft 365

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Tuomas Harjunen

Talous, yritysmyynti ja markkinointi

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto