DG Saimaa
DG Saimaa

Infonäyttöratkaisut

infonäyttö

DG Infonäyttö

Uusia näyttäviä mahdollisuuksia viestintääsi infonäytöillä

DG infonäyttö on kotimainen, käyttäjälle helposti ylläpidettävä infonäyttöjärjestelmä, joka perustuu kotimaisen iDiD:n järjestelmään. Data Group Saimaa on asentanut Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa iDiD-pohjaisia ratkaisuja moniin erilaisiin ympäristöihin, esimerkiksi ravintoloihin, myymälöihin, julkisiin tiloihin, sekä yritysten sisäisiin viestintätarkoituksiin.

Infonäyttö ei ole vain tuote, vaan kokonaisvaltainen palvelu

Käyttäjät ovat tärkein osa kokonaisuutta, joka muodostuu laitteista, hallintaohjelmistosta ja sisällöstä. DG infonäyttö on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa iDiD:n paljon kiitosta saanut asiakastuki ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan.

Näyttöjä valvotaan etänä kaiken aikaa ja käyttäjä voi keskittyä siihen, mitä haluaa kulloinkin tiedottaa. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Toista missä tahansa

DG infonäyttö-toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin tai vaikkapa videotykkeihin. Samat sisällöt toimivat näyttölaitteesta riippumatta.

Infonäyttö soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja ympäristöön

Esim. myymälän mainosnäytöksi, erilaisiin asiakastiloihin, porrasnäytöksi, yrityksen sisäiseen viestintään, dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin yms. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä palvelu voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Myös integrointimahdollisuudet muihin järjestelmiin ovat hyvät, ja niitä voidaan räätälöidä järjestelmäkohtaisesti. Näytöt voidaan ohjelmoida ottamaan sisällöt esimerkiksi sharepointista tai verkkolevyltä.

infonäyttö

Fyysinen palvelin vai pilvipalvelin?

Nykyisin omissa tiloissa sijaitseva palvelin ei ole ainoa vaihtoehto, vaan palvelimet voivat sijaita osittain tai jopa kokonaan pilvessä. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti alan kehitystä ja rakentavat asiakkaalle aina parhaan mahdollisen palvelinratkaisun, jossa on huomioitu asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Palvelinratkaisun valinnassa kiinnitetään myös erityistä huomioita tietoturvaan, ympäristön toimintavarmuuteen ja käytettävyyteen.

Palvelimen hankinta lähtee liikkeelle aina tarvekartoituksesta, jonka jälkeen jätämme tarjouksen. Kartoitus on yrityksellesi maksuton. Tarvittaessa tarjoamme myös leasingrahoitusvaihtoehtoa.

Ota yhteyttä Data Group Saimaan asiantuntijoihin ja sovitaan tapaaminen.

infonäyttö

Yhteyshenkilöt

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Riku Roitto

Yritysmyynti