DG Saimaa
DG Saimaa

Varmuuskopiointi

ITS Backup

Työasemien ja palvelinten varmuuskopiointi on usein hoidettu puutteellisesti tai pahimmassa tapauksessa varmuuskopiointia ei ole hoidettu mitenkään. Tietokoneiden kovalevyt kuitenkin hajoavat, laitteita hävitetään ja varastetaan sekä vesivahinko tai tulipalo voi tuhota hyvinkin suojellun laitetilan. Tiedostot tuleekin aina varmuuskopioida muualle kuin tietokoneen tai palvelimen välittömään läheisyyteen.

Pilvipohjainen ITS Backup -palvelumme soveltuu erinomaisesti tiedostojen varmistamiseen palvelimilta ja työasemilta. Palvelussa on tehokas pakkaus ja sama tieto on varmistettuna vain yhteen kertaan. Päivittäin varmistetaan vain muuttuva tieto, jolloin siirrettävä datamäärä pysyy normaalisti varsin pienenä, eikä näin kuormita yrityksen tietoverkkoa liiaksi.

Kaikki palveluun siirrettävät tiedot salataan AES-256-salauksella, joten voit olla varma, että kaikki luottamukselliset tiedot myös pysyvät luottamuksellisina.

Joustava hinnoittelu

Palvelumme on hinnoiteltu erittäin joustavasti varmistettavan/käytössä olevan datamäärän mukaan yhden (1) Gt:n tarkkuudella.

Varmuuskopiointipalveluamme voit täydentää halutessasi paikallisilla varmistusratkaisuilla, esimerkiksi varmennetuilla verkkolevyillä. Valvomme varmuuskopioiden toimintaa jatkuvasti, joten voit unohtaa päivittäisen nauhojen kanssa työskentelyn, ja keskittyä omaan liiketoimintaasi ilman huolta tietojen häviämisestä.

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja