DG Saimaa
DG Saimaa

ITS Protection

Hallittua tietoturvaa palveluna työasemille, kannettaville ja palvelimille. Enää sinun ei tarvitse murehtia, ovatko työasemien ja palvelimien tietoturva ja lisenssit ajan tasalla. Palveluumme sisältyy lisenssit ja niiden hallinta, jatkuva valvonta sekä kuukausittainen raportointi tietoturvan tilasta.

Mikäli palvelumme havaitsee viruksen tai muun uhan verkossa, tekninen tukemme reagoi välittömästi tilanteeseen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman poistamiseksi. Kaikki muutokset esimerkiksi palomuurisääntöihin saadaan tehtyä keskitetysti ilman käyttäjien toimia.

Ei pelkkää virustorjuntaa

ITS Protection palvelu huolehtii myös kolmannen osapuolten valmistamien ohjelmistojen päivittämisestä automaattisesti.

Vanhentuneet ohjelmistot ovat nykyisin ehkä suurin tietoturvariski, jonka vuoksi ohjelmistopäivityksistä huolehtiminen on tärkeä osa tietoturvan ylläpitoa. Perinteisen virus- ja haittaohjelmien torjunnan sekä selainsuojauksen lisäksi ITS Protection palvelu huolehtii ilman käyttäjän toimenpiteitä myös ohjelmistojen versio- ja korjauspäivityksistä täysin automaattisesti.

ITS Protection palvelu mm.

  • Suojaa Windows- ja Mac-tietokoneet, tiedostopalvelimet, Microsoft Exchange -palvelimet sekä mobiililaitteet (Android ja iPhone)
  • Automaattiset tietoturvan ja ohjelmistoversioiden päivitykset
  • Asentaa Windowsin ja kolmansien osapuolten sovellusten ohjelmisto- ja versiopäivitykset

Yhteyshenkilöt

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Riku Roitto

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Tuomas Harjunen

Talous, yritysmyynti ja markkinointi

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto