DG Saimaa
DG Saimaa

Palvelinratkaisut

Palvelimen luotettavuus ja oikeat resurssit ovat tärkeässä osassa yrityksen IT-infran kokonaisuuden kannalta. Oikean palvelinratkaisun valinnassa kannattaa luottaa Data Group Saimaan asiantuntijoiden apuun, jotka valitsevat juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelimen sekä palvelinohjelmistot.

Tarjoamme myös palvelimia ja muita IT-laitteita kuukausimaksullisena palveluna. Voit hankkia koko yrityksesi IT-ratkaisun palvelupakettina, mikä helpottaa IT-kulujen budejtointia seka varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden.

Fyysinen palvelin vai pilvipalvelin?

Nykyisin omissa tiloissa sijaitseva palvelin ei ole ainoa vaihtoehto, vaan palvelimet voivat sijaita osittain tai jopa kokonaan pilvessä. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti alan kehitystä ja rakentavat asiakkaalle aina parhaan mahdollisen palvelinratkaisun, jossa on huomioitu asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Palvelinratkaisun valinnassa kiinnitetään myös erityistä huomioita tietoturvaan, ympäristön toimintavarmuuteen ja käytettävyyteen.

Palvelimen hankinta lähtee liikkeelle aina tarvekartoituksesta, jonka jälkeen jätämme tarjouksen. Kartoitus on yrityksellesi maksuton. Tarvittaessa tarjoamme myös leasingrahoitusvaihtoehtoa.

Ota yhteyttä Data Group Saimaan asiantuntijoihin ja sovitaan tapaaminen.

Palvelinratkaisut

Yhteyshenkilöt

Riku Roitto

Yritysmyynti

Ari Miettinen

Yritysmyynti

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto