DG Saimaa
DG Saimaa

IT-hankintapalvelu

Data Group Saimaa  on  asiantunteva kumppani vaativiin hankintakokonaisuuksiinData Group Saimaan IT-hankintapalvelu, tuotenimeltään ITS hankintapalvelu, tarjoaa asiantuntevan kumppanin yrityksellesi silloin, kun edessäsi on vaativa hankintakokonaisuus, ja hankinnassa IT-puoli näyttelee keskeistä osaa tai sillä on merkittävä vaikutus IT-puolen toiminnallisuuteen jatkossa.

Kyseessä voi olla esimerkiksi laajempi pilvipalvelun hankinta tai kriittiseen tuotantoympäristöön hankittava erikoisohjelmisto tai -laite. Joskus kyseessä voi olla melko suoraviivainenkin hankinta, mutta asiakas haluaa kuitenkin varmistaa, että hinnoittelu ja muut ehdot ovat heille parhaat mahdolliset. Toimimme kaikissa näissä hankinnoissa asiantuntijakumppanina asiakkaan puolella.

Laajemmissa hankinnoissa asiantuntijamme osallistuu tarjousvaiheen palavereihin asiakkaan asiantuntijan roolissa. Asiantuntijamme osallistuu myös saatujen tarjousten pisteytykseen sekä muiden valintakriteerien arviointiin antaen oman suosituksensa valittavasta toimittajasta.

Kun toimittaja on valittu, Data Group Saimaan asiantuntija on mukana käyttöönotto- tai toimitusvaiheessa valvomassa, että sopimuksen mukaiset asiat ja erityisesti asiakkaan edut toteutuvat.

Mikäli hankinnat ovat toistuvia, sovitaan yksinkertaistettu ja vakioitu malli, jossa asiantuntijamme tulee aina automaattisesti mukaan ja tekee ennalta sovitut asiat alusta loppuun, tarvittaessa itsenäisesti.

Jokainen tilattava ITS hankintapalvelu -kokonaisuus määritetään aina tapauskohtaisesti erikseen hankkeen laajuuden ja vaatimusten mukaisesti.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin sovitaan tapaaminen.

Yhteyshenkilöt

Janne Saarinen

Tekninen johtaja

Marko Korjus

Toimitusjohtaja, yritysmyynti ja hallinto