DG Saimaa

Tuemme Pesä Ysien naisten edustusjoukkuetta

Data Group Saimaa on mukana tukemassa lappeenrantalaisen Pesä Ysien naisten edustusjoukkueen pelejä Naisten Ykköspesis -sarjassa.

Toimitamme joukkueen kotikentälle maksuratkaisun, joka sisältää Verifonen luotettavat maksupäätteet ja korttitilityssopimuksen. Mobiilin ja helppokäyttöisen maksuratkaisun ansioista kassa- ja maksutapahtumat hoituvat nopeasti kaikkialla kentän myyntipisteissä.

DG Saimaan toimitusjohtaja Marko Korjus liputtaa kotimaisuuden puolesta:

– Olemme saaneet suomalaisen työn tukijana Avainlippu-tunnuksen, joten tuntui luontevalta panostaa suomalaisille erityisen läheisen kansallispelin tukemiseen yrityksemme kotikonnuilla Lappeenrannassa.

Roosa Örså on yksi nimikkopelaajistamme

Roosa on alun perin kotisin Lappeenrannasta, mutta asustaa nykyisin kesää ja pelikautta lukuun ottamatta Helsingissä. Hän aloitti viime syksynä kemian opiskelun Helsingin yliopistossa.

Omassa kasvattajaseurassaan Pesä Yseissä Roosa on pelannut jo lähemmäs kymmenen vuotta.

Kysyimme Roosan fiiliksiä uuden pelikauden kynnyksellä:

– Odotan tulevaa kautta todella innokkain fiiliksin. On mahtavaa päästä ulosmittamaan pitkän talvikauden aikana tapahtunut kehitys sekä itseni että joukkueen osalta. Roolini on ulkopelissä koppari ja sisäpelissä kotiuttaja. Lisäksi kuulun joukkueemme kapteenistoon.

– On hienoa, että kumppanimme kokevat seuramme sekä joukkueemme tärkeäksi media-alustaksi ja brändin vahvistajaksi. Arvostamme tukeanne ja samalla toki tuotamme elämyksiä pesäpallon seuraajille vuodesta toiseen.

Data Group Saimaan tiimi toivottaa voitokkaita pelejä ja tsemppiä Pesä Ysien upealle naisjoukkueelle! Roosa päivittää joukkueen kuulumisia pelikauden edetessä, joten kannattaa seurata somekanaviamme Facebookia ja LinkedIniä.