DG Saimaa

DG Saimaan ja Haminan Palloilijoiden yhteistyössä on voimaa!

DG Saimaa tukee Haminan Palloilijoiden naisten Superpesis-joukkuetta sponsoroimalla
maksupäätteitä kotipelien myyntipisteisiin sekä Palloilijoiden järjestämälle G-E-ikäisten tyttöjen ja poikien naperoleirille Turkian Lintukodossa.

Seuran lisäksi DG Saimaa avittaa Palloilijoiden etenijä/vaihtaja Ella Latva-Panulan harjoittelua henkilökohtaisella sponsoroinnilla.

Ella Latva-Panula on Kauhajoen kasvatti

Haminan Palloilijoiden naisten Superpesis-joukkueen tavoitteena tällä kaudella on säilyttää sarjapaikka. Ella itse innostui jo eskari-ikäisenä pesäpallosta isosiskon innoittamana. Kauhajoelta Kankaanpään kautta Haminaan siirtynyt Ella viihtyy nykyisessä seurassaan hyvin:

– Pelaajana arvostan joukkueen huikeaa fiilistä ja yhdessä joukkueena tekemistä. Minulle on tärkeää pelata hyvien tyyppien kanssa ja se, että tiimissä on hyvä olla. Ystävien kanssa tämä on mahtavaa!

Pelikaudella aikaa harrastuksiin ei juurikaan jää, mutta Ella on innokas penkkiurheilija sekä pelaa padelia satunnaisesti. Vaikka nuoren naisen elämä pyörii tällä hetkellä paljolti pesäpallon ympärillä, löytyy tavoitteita myös urheilun ulkopuolelta. Haaveena on päästä sisään lääketieteelliseen tiedekuntaan ja valmistua tulevaisuudessa lääkäriksi.

Sponsoreilla on iso arvo

Yritysten tuki mahdollistaa pelaajille ja joukkueelle monia asioita, kuten ulkomaan leirit, vieraspelien matkat, majoitukset ja ruokailut. Sponsoroinnin ansiosta pelaajat voivat keskittyä urheiluun ja harjoitteluun, ja Ellan kohdalla tämä tarkoitta sitä, että hän voi tehdä töitä osa-aikaisesti urheiluliikkeen myyjänä:

– Ilman sponsoreita minun olisi haastavampaa pelata pesistä tällä tasolla. DG Saimaa ja muut tukijat mahdollistivat täysipainoisen keskittymisen Superpesis-sarjaan sekä hyvän valmistautumisen kesän pelikauteen.

Lopuksi Ella ja koko Haminan Palloilijoiden joukkue toivottavat sinut tervetulleeksi Vallikentälle kannustamaan omaa superjoukkuetta huimiin pelisuorituksiin ja menestykseen Suomen korkeimmalla sarjatasolla!